Océano Africa

«Molt sovint em pregunten per què viatjo a Àfrica. La curiositat sol apuntar més cap a suposats perills i aventures viscudes en el terreny. No compleixo mai les expectatives. No sóc bo explicant batalletes ni bon company de barra de bar. Ni tan sols bec. Jo viatjo a Àfrica per explicar que una nena congolesa es lliga unes bosses de plàstic als peus perque no té sabates. Per intentar entendre que al Congo la gent no mata per salvatgisme, mata per interès. Pel poder. Com a qualsevol part del món. I per narrar també que hi ha gent que no mata. Persones anònimes que, quan tot s’enfonsa al seu voltant, decideixen protegir als seus, arriscar-se a ajudar al veí i acceptar que poden morir en l’intent. Persones que només volen viure les seves vides i que els deixin en pau. Persones que, quan el món se’n va a l’infern, trien tenir el valor de ser éssers humans. Hi ha milions de persones així a l’Àfrica.»

imatge-g

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s