Didier-ConvardAutor de l’anomenada “bande dessinée” va nèixer a París el 16 gener de 1950. Guionista i dibuixant, és també autor de literatura infantil.
Després d’estar a una escola d’arts aplicades i gràfiques durant quatre anys estudiant publicitat, Convard es va unir al món del 9è art el 1972 amb la realització d’un llibre a l’escola, escrit en col·laboració amb Serge Saint-Michel: “Le Français et la BD“. Posteriorment va treballar amb Isabel Juillard en “Fantouri” entre 1976 i 1980, data en què començarà a col·laborar en moltes històries per a la revista Tintín. Allà, coneixerà els seus idols i grans mestres del còmic.
Va començar ha escriure moltes històries, i crear les sèries conegudes com “Chats” i “Neige“. També té bons records de “Souvenirs de Toussaint” el 1989, “Finkel” el 1994 o “Polka” el 1995. Però Didier Convard és especialment conegut per ser el conductor d’un projecte de grup en la història del cristianisme i la maçoneria, on ha donat part de la seva importancia a un grup d’il·lustradors com André Juillard, Christian Gine, Denis Falque, Gilles Chaillet, Éric Stalner i Pierre Wachs: “Le Triangle Secret“, que va vendre més d’un milió d’exemplars i els drets han acabat sent comprats per un productor de cinema.
Després de l’èxit d’aquesta sèrie, l’editorial Glénat va desenvolupar la sèrie “La Loge Noire“, de la que es publiquen les sèries derivades “INRI“, “Hertz” i “Les Gardiens du sang“. “Le Triangle secret” ha estat traduït a diversos idiomes, navegant entre la imatge i l’escriptura, com si es tractes d’unanovel·la, va ser guardonat amb el premi de ficció de l’Institut maçònic.

assassinat-du-pere-noel vinci-integral vinci-02 vinci-01 triangulo-secreto-7 triangulo-secreto-6 triangulo-secreto-5 triangulo-secreto-4 triangulo-secreto-3 triangulo-secreto-2 triangulo-secreto-1 tanatos-04 tanatos-03 tanatos-02 tanatos-01 souvenirs-de-toussaint-integral sherlock-02 sherlock-01 protocole-du-tueur-02 protocole-du-tueur-01 petite-mort-en-un-acte neige-fondation-02 neige-fondation-01 kaplan-and-masson-01 inri-42 inri-32 inri-22 inri-12 hertz-21 hertz-11 guardianes-sangre-32 guardianes-sangre-21 guardianes-sangre-11 chats-integral versailles-01 versailles-02

%d bloggers like this: