Enrico-MariniEs un dels grans il·lustradors que hi ha actualment en el món dels còmics, nascut el 13 d’agost de 1969. Va estudiar gràfisme a l’escola de belles arts de Basilea. En el 1987 va participar en un concurs de nous talents realitzat a la ciutat suïssa de Serre, on va se presentat a l’editorial Alphen Publisher. El seu primer treball va ser “La colombe de la place rouge” que va publicar a Tribune de Ginebra.
Altres obres seves son: “Gipsy” sèrie combinada amb Thierry Smolderen, “Le Scorpion” es tracta d’una obra de les anomenades de capa i espasa, i reconeguda com un gran treball per la seva acurada reproducció de les armes, els costums i els colors de l’època, “L’Étolie du désert“, “Rapaces“, “Les dossiers d’Olivier Varese” que va crear en quatre volúms entre el 1992-1993, “Les Héritiers du serpent” o “Les Aigles de Rome“.
L’especialitat de Marini és pintar els seus dibuixos directament sobre el tauler. El que és poc comú i pot crear efectes i l’atmosfera única del seu estil.
“L’étolie du désert“, en col·laboració amb Stephen Desberg, té el personatge principal a un home que la seva cara ens recorda la de Sean Connery, amb aquesta obra va guanyar el premi dels llibreters en el festival d’Angoulema l’any 1997.
Marini també va crear el disseny de personatges amb Henry Reculé per la sèrie americana “Empire USA“.

aguilas-roma-11 aguilas-roma-21 aguilas-roma-03 aguilas-roma-04 escorpion-01 escorpion-01 escorpion-02 escorpion-3 escorpion-4 escorpion-5 escorpion-6 escorpion-07 escorpion-8 escorpion-09 escorpion-10 escorpion-11 estrella-desierto-1 estrella-desierto-2 gipsy-1 gipsy-2 gipsy-3 gipsy-4 gipsy-5 gipsy-6 oliver-varese rapaces-11 rapaces-21 rapaces-31 rapaces-41 rapaces-volvere1

%d bloggers like this: