Bernard Hislaire va néixer a Brussel·les (Bèlgica) 1957. La seva infància es va desenvolupar en un bon entorn familiar i amb un alt nivell intel·lectual. Va començar a dibuixar les primeres historietes als 7 anys, i als 13 i mig va començar la seva formació amb en Jean-Marie Brouyère. Ràpidament va produir els seus primers dibuixos per el fanzine Robidule i va polir el seu estil en l’Institut Saint-Luc de Brussel·les.
El 1975, i amb només 18 anys, es va unir al equip gràfic de Spirou on va escriure una petita historia dins de la secció dedicada als artistes joves. Poc després, va encadenar un relat de 16 planxes, Le Troisième Larron. Des d’aleshores, va contar amb el recolzament dels més grans guionistes de la revista, especialment Charles Dupuis i Raoul Cauvin. L’any 1978, va publicar amb en Jean-Marie Brouyère la sèrie Coursensac et Baladin, a més a més de llançar la seva altre sèrie Bidouille et Violette, publicada en àlbums per Dupuis entre el 1981 i el 1986. Per una altra banda també va publicar diversos dibuixos humorístics pel diari La Libre Belgique i Le Trombone illustré. La seva col•laboració en el setmanari fou gratament celebrada per la critica, que va veure en ell a un dels renovadors de la historieta franc-belga, juntament amb en Marc Wasterlain i Yann le Pennetier.
El 1986 i sota el nom de “Yslaire”, va publicar Sambre amb en Balac, pseudònim de Yann le Pennetier. Aquesta sèrie d’inspiració romàntica i un color excepcional, fou tot un èxit de critica i a nivell comercial.

%d bloggers like this: